Designmagasin
Designmagasin
Restaurant Og Bar

WTC Effingut

Restaurant Og Bar Designere må eksperimentere med forskjellige konsepter i restaurantdesign som kan tiltrekke seg klientell og kan være friske og tiltalende med fremtidens trender innen design. Ukonvensjonell bruk av materialer er en slik måte å holde lånetakerne engasjert i dekor. Effingut er et etablert merke i Bryggeri som tror på denne tanken. Ukonvensjonell bruk av motordeler for stemningen er konseptet med denne restauranten. Den formidler forholdet mellom ungdommens lidenskaper og har en blanding av lokal kontekst av Pune og en ølkultur i Tyskland. Resirkulert tennplugg bakgrunn av bar er en annen funksjon i dekor

Prosjektnavn : WTC Effingut, Designernes navn : Ketan Jawdekar, Kundens navn : Effingut Brewerkz Pvt. Ltd..

WTC Effingut Restaurant Og Bar

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.