Designmagasin
Designmagasin
Interiørdesign I Biblioteket

Veranda on a Roof

Interiørdesign I Biblioteket Kalpak Shah fra Studio Course har overhalt det øverste nivået av en penthouse-leilighet i Pune, vest India, og skaper blanding av innendørs og utendørs rom som omgir en hage på taket. Det lokale studioet, som også har base i Pune, hadde som mål å forvandle hjemmets underutnyttede toppetasje til et område som ligner verandaen til et tradisjonelt indisk hjem.

Prosjektnavn : Veranda on a Roof, Designernes navn : Kalpak Shah, Kundens navn : Studio Course.

Veranda on a Roof Interiørdesign I Biblioteket

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.