Designmagasin
Designmagasin
Restaurant Og Bar

Kopp

Restaurant Og Bar Restaurantens design må være attraktiv for kundene. Interiøret må være friskt og tiltalende med fremtidens trender innen design. Ukonvensjonell bruk av materialer er en måte å holde kunder involvert i innredningen. Kopp er en restaurant som ble designet med denne tanken. Kopp på lokalt Goan-språk betyr et glass drikke. Boblebad dannet ved å røre en drink i et glass ble visualisert som et konsept under utformingen av dette prosjektet. Den skildrer designfilosofien for repetisjon av en modul som genererer mønstre.

Prosjektnavn : Kopp, Designernes navn : Ketan Jawdekar, Kundens navn : Kopp.

Kopp Restaurant Og Bar

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.