Designmagasin
Designmagasin
Meldingstjeneste

Moovin Board

Meldingstjeneste Moovin Board er et innovativt QR-kodebasert multibruker-videomeldingsverktøy som er en kombinasjon av et fysisk meldingstavle og en videomelding. Det gjør at flere brukere i fellesskap kan lage individuelle hilsenvideo-meldinger med Moovin-appen og koble dem til en QR-kode som er skrevet ut på tavlen som en enkelt video som kombinerer alle gode ønsker. Mottakeren trenger ganske enkelt å skanne QR-koden for å se meldingen. Moovin er en ny meldingsinnpakningstjeneste som hjelper til med å levere følelser og følelser som er vanskelig å uttrykke med ord alene.

Prosjektnavn : Moovin Board, Designernes navn : Uxent Inc., Kundens navn : Moovin.

Moovin Board Meldingstjeneste

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.