Designmagasin
Designmagasin
Utendørs Resirkuleringskasse

SSS Litter Bin

Utendørs Resirkuleringskasse Dette prosjektet ble igangsatt på 2017 Urban Design Festival, med temaet "Creating Better City Life Through Design", en designkampanje som ble produsert av Urban China Magazine og AssBook. Xu Zhifeng ble invitert som designer til å renovere en liten del - 20 søppelkasser på Yuyuan Road, som har et evig rykte for sin kulturelle og arkitekturelle skjønnhet og verdi. Etter intervju med sanitærarbeiderne, bestemte Xu seg for å beholde bare de samme foringene og eks-dimensjonene, skape et helt nytt syn av minimalt materiale, detaljer, tegn og farger, maksimale funksjoner for søppelkassen innebygd en røykestasjon.

Prosjektnavn : SSS Litter Bin, Designernes navn : Zhifeng Xu, Kundens navn : S.H.A.W.ARCHITECTURE & DESIGN STUDIO.

SSS Litter Bin Utendørs Resirkuleringskasse

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.