Designmagasin
Designmagasin
Fine Juveler Egg

The Movie Theatre

Fine Juveler Egg Dette kunstobjektet er en inspirasjon for tidløse Faberge-juveler og legenden om Marilyn Monroe. The Movie Theatre Fine Jeweled Egg er et kinetisk fint smykke i stor skala som kombinerer et kunstgjenstand og en skulptur. Karakteren til Marilyn ble projisert fra bildet som ble tatt i 1957 av Richard Avedon hvor hun poserer med strutsefans. The Movie Theatre er et produkt av håndlagde og digitale fabrikasjonsteknologier som var laget av sølv og satt med 193 kubikk zirconia perler. Objektet består av 3 deler: Teateret, spinnende indre del, og en skulptur av Marilyn.

Prosjektnavn : The Movie Theatre, Designernes navn : Larisa Zolotova, Kundens navn : Larisa Zolotova.

The Movie Theatre Fine Juveler Egg

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.