Designmagasin
Designmagasin
Se App

TTMM for Fitbit

Se App TTMM er en samling av 21 urflater dedikert for Fitbit Versa og Fitbit Ionic smartur. Klokkeflatene har innstillinger for komplikasjoner bare med et enkelt trykk på skjermen. Dette gjør dem veldig raske og enkle å tilpasse farger, forhåndsinnstillinger og komplikasjoner til brukerens preferanser. Den er inspirert av filmer som Blade Runner og Twin Peaks-seriene.

Prosjektnavn : TTMM for Fitbit, Designernes navn : Albert Salamon, Kundens navn : TTMM.

TTMM for Fitbit Se App

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.