Designmagasin
Designmagasin
Kokespray

Urban Cuisine

Kokespray Gatekjøkkenet er stedet for smaker, stoffer, sukk og hemmeligheter. Men også av overraskelser, konsepter, farger og minner. Det er et nettsted for oppretting. Kvalitetsinnhold er ikke lenger det grunnleggende premisset for å generere attraksjon, nå er nøkkelen å legge til emosjonell opplevelse. Med denne emballasjen blir kokken en "graffitikunstner" og klienten blir en kunst tilskuer. En ny original og kreativ emosjonell opplevelse: Urban Cuisine. En oppskrift har ikke en sjel, det er kokken som må gi sjel til oppskriften.

Prosjektnavn : Urban Cuisine, Designernes navn : Ian Wallace, Kundens navn : Urban Cuisine.

Urban Cuisine Kokespray

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.