Designmagasin
Designmagasin
Vinylplate

Tropical Lighthouse

Vinylplate De siste 9 er en musikkblogg uten sjangerbegrensninger; funksjonen er dropform cover og forbindelse mellom visuell komponent og musikk. De siste 9 produserer musikksamlinger, som hver inneholder hovedmusikk-tema reflektert i det visuelle konseptet. Tropical Lighthouse er 15. samling av en serie. Prosjektet var inspirert av lyder fra tropisk skog, og hovedinspirasjonen er musikken til artisten og musikeren Mtendere Mandowa. Cover, promo video og vinyl plate pakking ble designet innen dette prosjektet.

Prosjektnavn : Tropical Lighthouse, Designernes navn : Robert Bazaev, Kundens navn : LAST 9.

Tropical Lighthouse Vinylplate

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.