Designmagasin
Designmagasin
Drikkevaremerke Og -Emballasje

Jus Cold Pressed Juicery

Drikkevaremerke Og -Emballasje Logoen og emballasjen ble designet av det lokale firmaet M - N Associates. Emballasjen oppnår en riktig balanse mellom å være ung og hip, men også på en eller annen måte kjekk. Den hvite silkeskjermlogoen ser kontrasterende ut mot det fargerike innholdet med den hvite hetten som fremhever den. Trekantstrukturen på flasken egner seg fint for å lage tre separate paneler, en for logoen og to til informasjon, spesielt detaljert informasjon om runde hjørner.

Prosjektnavn : Jus Cold Pressed Juicery, Designernes navn : M — N Associates, Kundens navn : M — N Associates.

Jus Cold Pressed Juicery Drikkevaremerke Og -Emballasje

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.