Designmagasin
Designmagasin
Boliginnredning

Inside Out

Boliginnredning Arkitektarkitektens første uavhengige solo-interiørdesignprosjekt, som valgte en blanding av japanske og nordiske møbler for å skape en behagelig og hyggelig atmosfære. Tre og stoff brukes hovedsakelig i hele leiligheten med minimalt lysarmatur. Konseptet & quot; Inside Out & quot; trekasse avslørt med tilkoblet treinngang og korridor mens de er åpne for stuen som & quot; Innvendig & quot; utstillingsvindu for bøker og kunstutstillinger, med rom som & quot; Utenfor & quot; lomme på mellomrom som serverer levende funksjoner.

Prosjektnavn : Inside Out, Designernes navn : Tommy Hui, Kundens navn : T.B.C. Studio.

Inside Out Boliginnredning

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.