Designmagasin
Designmagasin
Kontor

The Duplicated Edge

Kontor The Duplicated Edge er et design for Toshin Satellite Preparatory School i Kawanishi, Japan. Skolen ønsket et nytt mottaks-, konsultasjons- og konferanserom i et trangt 110 kvadratmeter stort rom med lavt tak. Denne designen foreslår et åpent rom som er markert med en skarp trekantet mottak og informasjonsteller som deler opp rommet i funksjonelle enheter. Telleren er dekket av et gradvis stigende hvitt metallark. Denne kombinasjonen er duplisert av speil i bakgårdsveggen og reflekterende aluminiumsplater i taket som utvider plassen til større dimensjoner.

Prosjektnavn : The Duplicated Edge, Designernes navn : Tetsuya Matsumoto, Kundens navn : Matsuo Gakuin.

The Duplicated Edge Kontor

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.