Designmagasin
Designmagasin
Museum Of Seurasaari

MuSe Helsinki

Museum Of Seurasaari Seurasaari er en av de 315 øyene i Helsingfors. I løpet av de siste 100 årene har 78 trebygninger blitt sendt hit fra forskjellige deler av Finland. Alle disse står på stein, fordi treverket tar opp fuktigheten i jorden. Den nye museumsbygningen følger denne analogien, i første etasje alt laget av armert betongkonstruksjoner. Den skulpturerte massen er en bygd stein. Det øverste laget som står på dette, som er laget av tre i alle elementer. MuSe svever mellom trærne som en sky, kommuniserer med den omkringliggende naturen og respekterer de tradisjonelle skanzen-bygningene.

Prosjektnavn : MuSe Helsinki, Designernes navn : Gyula Takács, Kundens navn : Gyula Takács.

MuSe Helsinki Museum Of Seurasaari

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.