Designmagasin
Designmagasin
Kommode

Black Labyrinth

Kommode Black Labyrinth av Eckhard Beger for ArteNemus er en vertikal kommode med 15 skuffer som henter inspirasjonen fra asiatiske medisinske skap og Bauhaus-stilen. Det mørke arkitektoniske utseendet blir levd opp gjennom lyse marquetry-stråler med tre fokuspunkter som er speilvendt rundt strukturen. Oppfangelsen og mekanismen til de vertikale skuffene med deres roterende avdeling formidler stykket det spennende utseendet. Trestrukturen er dekket med svartfarget finér mens marqueteriet er laget i flammet lønn. Finér er oljet for å oppnå en satengfinish.

Prosjektnavn : Black Labyrinth, Designernes navn : Eckhard Beger, Kundens navn : ArteNemus.

Black Labyrinth Kommode

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.