Designmagasin
Designmagasin
Dameklær Kolleksjon

Lotus on Water

Dameklær Kolleksjon Denne kolleksjonen er inspirert av designernavnet Suyeon som betyr lotusblomst på vannet i kinesiske tegn. Med sammensmeltningen av orientalske stemninger og moderne moter, representerer hvert utseende lotusblomsten på forskjellige måter. Designeren eksperimenterte med en overdrevet silhuett og kreativ drapering for å vise skjønnheten i et kronblad av lotusblomsten. Silketrykk og teknikker for håndperler brukes til å uttrykke flytende lotusblomst på vannet. Dessuten er denne samlingen bare laget i naturlige og gjennomsiktige stoffer for å indikere symbolsk betydning, renhet av lotusblomst og vann.

Prosjektnavn : Lotus on Water, Designernes navn : Suyeon Kim, Kundens navn : SU.YEON.

Lotus on Water Dameklær Kolleksjon

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.