Designmagasin
Designmagasin
Sjakkpinnekakeemballasje

K & Q

Sjakkpinnekakeemballasje Dette er en pakkedesign for bakevarer (pinnekaker, finansmenn). Med et forhold mellom lengde og bredde på 8: 1 er sidene på ermene ekstremt lange og dekket av et sjakkbrettmønster. Mønsteret fortsetter på fronten, som også har et sentralt plassert vindu som innholdet i hylsen kan sees gjennom. Når alle åtte ermene i dette gavesettet er på linje, avsløres det vakre rutete mønsteret på et sjakkbrett. K & amp; Q gjør din spesielle anledning like elegant som tetiden til en konge og dronning.

Prosjektnavn : K & Q, Designernes navn : Kazuaki Kawahara, Kundens navn : Latona Marketing Inc..

K & Q Sjakkpinnekakeemballasje

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.