Designmagasin
Designmagasin
Yacht

Anqa

Yacht Anqa er en tilpasset yacht som bringer et nytt perspektiv på referansene til yachtingens verden. Den sjøfarende nåden til håndverkets linjer er en del av dets DNA og kan observeres inne og ute. Dekkeområder har panoramautsikt over vannet mens de er halvt beskyttet mot elementene, slik at du kan nyte utpekte uterom, uansett vær. Mangfoldet av offentlige og private rom gir følelsen av en mye større yacht. Anqa er i stand til å bære en nedsenkbar dybde med alle anbud og leker. En helikopterplate plassert i akterenden av yachten kan romme en Eurocopter EC120.

Prosjektnavn : Anqa, Designernes navn : Sena Jinen, Kundens navn : Sena Jinen.

Anqa Yacht

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.