Designmagasin
Designmagasin
Modulær Sofa

Laguna

Modulær Sofa Laguna designer sitteplasser er en omfattende moderne samling av modulære sofaer og benker. Det er designet av den italienske arkitekten Elena Trevisan med tanke på selskapets sittegrupper, og er en passende løsning for store eller små resepsjonsområder og friluftsområder. Buede, sirkulære og rette sofamoduler med og uten armer vil alle kombineres sømløst med matchende salongbord for å gi fleksibilitet til å lage flere interiørdesignordninger.

Prosjektnavn : Laguna, Designernes navn : Elena Trevisan, Kundens navn : SITIA .

Laguna Modulær Sofa

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.