Designmagasin
Designmagasin
Kunstinstallasjonsdesign

Hand down the Tale of the HEIKE

Kunstinstallasjonsdesign Tredimensjonalt scenografi ved bruk av hele scenerommet. Vi famler etter ny japansk dans, og dette er et design av scenekunsten som siktet til den ideelle formen for moderne japansk dans. I motsetning til tradisjonell japansk dans todimensjonal scenekunst, tredimensjonal design som utnytter hele scenerommet.

Prosjektnavn : Hand down the Tale of the HEIKE, Designernes navn : Nakamura Kazunobu, Kundens navn : EGIKU JAPANESE-DANCE PRODUCTS.

Hand down the Tale of the HEIKE Kunstinstallasjonsdesign

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.