Designmagasin
Designmagasin
Strukturring

Spatial

Strukturring Utformingen inneholder en metallramme-struktur der druzy holdes på en slik måte at det legges vekt på både steinen og metallrammen. Strukturen er ganske åpen og sørger for at steinen er stjernens design. Den uregelmessige formen av druzy og metallkulene som holder strukturen sammen gir litt mykhet i designen. Den er fet, edgy og bærbar.

Prosjektnavn : Spatial, Designernes navn : Harsha Ambady, Kundens navn : Kaashi Jewels.

Spatial Strukturring

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.