Designmagasin
Designmagasin
Teppe

feltstone rug

Teppe Teppet av filtsteinområdet gir en optisk illusjon av ekte steiner. Bruken av ulik type ull kompletterer utseendet og følelsen av teppet. Steiner er forskjellige fra hverandre i størrelse, farge og høy - overflaten ser ut som i naturen. Noen av dem har en moseeffekt. Hver rullestein har en skumkjerne som er omgitt av 100% ull. På bakgrunn av denne myke kjernen klemmer hver stein seg under trykk. Ryggen til teppet er en gjennomsiktig matte. Steiner blir sydd sammen og med matten.

Prosjektnavn : feltstone rug, Designernes navn : Martina Schuhmann, Kundens navn : Flussdesign Martina Schuhmann GmbH.

feltstone rug Teppe

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Designlegenden om dagen

Legendariske designere og deres prisbelønte arbeider.

Design Legends er ekstremt kjente designere som gjør vår verden til et bedre sted med sine gode design. Oppdag legendariske designere og deres innovative produktdesign, originale kunstverk, kreativ arkitektur, fremragende motedesign og designstrategier. Nyt og utforsk originale designverk fra prisbelønte designere, kunstnere, arkitekter, innovatører og merker over hele verden. La deg inspirere av kreative design.