Designmagasin
Designmagasin
Vasken

Thalia

Vasken Servant ser ut som en knopp som er klar til å blomstre og fylles opp: den er så blomstrende at den var laget av en dyktig forening av heltre lerk og teak, en essens i den øvre delen og den andre i den nedre. Et fast og trygt treff, som gir et spesielt eleganse-preg og fargerik livlighet med en munter sammenfletting av korn med alltid forskjellige fargetoner som gir unike servanter. Det fine med dette objektet er preget av dets asymmetri og harmoni av møtet med forskjellige former og woody essens.

Prosjektnavn : Thalia, Designernes navn : Edoardo Petri, Kundens navn : .

Thalia Vasken

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.