Designmagasin
Designmagasin
Frakk

Renaissance

Frakk Kjærlighet og allsidighet. En vakker historie som er preget i stoffet, skreddersøm og konseptet for denne grøftekjolen, sammen med alle de andre plaggene i samlingen. Det unike med dette stykket er helt sikkert den urbane designen, den minimalistiske touch, men hva som virkelig er overraskende her, det kan heller være dens allsidighet. Bare lukk øynene, vær så snill. For det første skal du se en seriøs person som går på sin alvorlige..blå jobb. Nå, rist på hodet, og rett foran deg ser du en skrevet blå grøftfrakk, med noen 'magnetiske tanker om det. Skrevet av en hånd. Med kjærlighet, reprobable!

Prosjektnavn : Renaissance, Designernes navn : Adina Banea, Kundens navn : Reprobable.

Renaissance Frakk

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.