Designmagasin
Designmagasin
Leilighet Interiørdesign

The way we were

Leilighet Interiørdesign "Det er ingenting som ennå er blitt forfulgt av mennesket som gir så mye lykke som av en god taverna eller et vertshus." av Samuel Johnson Base på den britiske unike pubkulturen. Klient og designere oppnår en enighet og ser frem til å skape et miljø som kan gi en følelse av tilhørighet og slappe av romlig hjem. Fra fantasien til hjemmet er det viktigste å bruke de konkrete rommene for å påvirke immaterielle aktiviteter som kan styrke de emosjonelle forbindelsene mellom innbyggerne.

Prosjektnavn : The way we were, Designernes navn : PEI CHIEH LU, Kundens navn : ISID Ltd..

The way we were Leilighet Interiørdesign

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.