Designmagasin
Designmagasin
Hus

Cannabis walls

Hus Et privat økohus, som ligger på Karmelfjellet mot Middelhavet og smelter sammen med skjønnheten i de naturlige omgivelsene, og omslutter en sydvendt gårdsplass. Huset er laget av lokale, naturlige, miljøvennlige materialer, særlig stein samlet på stedet og cannabis-baserte vegger. Den er designet for å passivt tilby optimale romlige og klimatiske forhold året rundt, og inneholder økologiske infrastruktursystemer, inkludert rensing og gjenbruk av gråvann, regnvann på taket samlet i en underjordisk sisternen, komposttoaletter, solcellepaneler på taket og passiv klimaanlegg

Prosjektnavn : Cannabis walls, Designernes navn : Tav Group, Kundens navn : Tav Group.

Cannabis walls Hus

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.