Designmagasin
Designmagasin
Bolighus

Su Zhou

Bolighus Hvis du er ute etter en sømløs blanding av orientalsk og vestlig kultur, er dette et eksempel. Dette prosjektet har koblet den historiske kulturen i regionen med tidenes nåtid, med både en orientalsk atmosfære og en internasjonal livsstil. Uansett om du bruker de mest trendy italienske klærne, eller en Suzhou Cheongsam, vil passe inn i rommet.

Prosjektnavn : Su Zhou, Designernes navn : Guoqiang Feng and Yan Chen, Kundens navn : Feng and Chen Partners Design.

Su Zhou Bolighus

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.