Designmagasin
Designmagasin
Bedriftsidentitet

Ptaha

Bedriftsidentitet Designet var fokusert på den skandinaviske estetikken til minimalisme og naturlige elementer som hardmetaller, bronse, heltre, stein og ble forent i dette merket - dets farger, form og andre designelementer. Merkeidentiteten for Ptaha ble opprettet ved å vurdere hovedelementet i logoen - stilisert fugl (Ptaha, oversettelse fra ukrainsk) som symboliserer merkenavnet og kombineres med ideen og utseendet i samme stil som selskapets møbler.

Prosjektnavn : Ptaha, Designernes navn : Roman Vynogradnyi, Kundens navn : Ptaha Furniture.

Ptaha Bedriftsidentitet

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.