Designmagasin
Designmagasin
Boligleilighet

Urban Oasis

Boligleilighet Prosjektet danner bomiljøet for å samhandle med innbyggerne og gjenspeiler deres levesett. Ved å omorganisere romfordelingen opprettes en mellomliggende korridor for å fungere som det nøytrale rommet og krysset der familiemedlemmenes liv og forskjellige personligheter engasjerer seg. I dette prosjektet er innbyggernes personlige karakterer nøkkelen til utformingen og dypt innebygd i rommet, og de gir et resonans med hoveddesignfilosofien til dette prosjektet. Derfor reflekterer denne boligen livsstilen ved å innlemme levemåten i interiøret.

Prosjektnavn : Urban Oasis, Designernes navn : Ya Chieh Lin and Shih Feng Chiu, Kundens navn : Urban Shelter Interiors Ltd..

Urban Oasis Boligleilighet

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.