Designmagasin
Designmagasin
Emballasje

Stonage

Emballasje Melting Stone er kreativt kombinert alkoholholdige drikker med konseptet "dissolving package", og gir unik verdi i motsetning til tradisjonell alkoholemballasje. I stedet for normal åpning av emballasjeprosedyren, er Melting Stone designet for å løse seg selv når den er i kontakt med en høy temperatur overflate. Når alkoholpakken helles med varmt vann, vil 'marmor' mønsteremballasjen løse seg opp mens kunden er klar til å glede seg over drinken med sitt eget skreddersydde produkt. Det er en ny måte å nyte alkoholholdige drikker og sette pris på den tradisjonelle verdien.

Prosjektnavn : Stonage, Designernes navn : Wong Soon Wey, Kundens navn : National Taiwan University of Arts.

Stonage Emballasje

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.