Designmagasin
Designmagasin
Historisk Bygningsrenovering

BrickYard33

Historisk Bygningsrenovering I Taiwan, selv om det er noen slike tilfeller av historisk bygningsrenovering, men det har en historisk betydning, er det et lukket sted tidligere, nå er det åpent foran alle. Du kan spise her, kan du ta en tur hit, opptre her, nyte naturen her, høre på musikk her, holde foredrag, bryllup og til og med nettopp ferdig BMW og AUDI bilpresentasjon, med mye funksjon. Her kan du finne minner fra eldre kan også være den yngre generasjonen for å skape minner.

Prosjektnavn : BrickYard33, Designernes navn : Chien Hwa Huang, Kundens navn : HC Space Design.

BrickYard33 Historisk Bygningsrenovering

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.