Designmagasin
Designmagasin
Brettebriller

Blooming

Brettebriller Sonjas brilledesign var inspirert av blomstrende blomster og tidlige brillerammer. Ved å kombinere de organiske naturformene og de funksjonelle elementene i brillerammer utviklet designeren et cabriolet element som lett kan manipuleres og gir flere forskjellige utseende. Produktet ble også designet med en praktisk sammenleggbar mulighet, og tar så lite plass som mulig i bærevesken. Linsene er produsert av laserskåret pleksiglass med blomstertrykk av orkideer, og rammene er laget manuelt ved å bruke 18k gullbelagt messing.

Prosjektnavn : Blooming, Designernes navn : Sonja Iglic, Kundens navn : Sonja Iglic.

Blooming Brettebriller

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.