Designmagasin
Designmagasin
Merkevarebygging

Co-Creation! Camp

Merkevarebygging Dette er logodesign og merkevarebygging for arrangementet "Co-Creation! Camp", som folk snakker om lokal revitalisering for fremtiden. Japan blir møtt med enestående sosiale spørsmål som lav fødselstall, aldring av befolkningen eller avfolking av regionen. "Co-Creation! Camp" har skapt for å utveksle informasjon og hjelpe hverandre utover de forskjellige problemene for menneskene som er involvert i reiselivsnæringen. Ulike farger er symbolisert hver persons vilje, og det ledet mange ideer og produserte mer enn 100 prosjekter.

Prosjektnavn : Co-Creation! Camp, Designernes navn : Kei Sato, Kundens navn : Recruit Lifestyle Co., Ltd..

Co-Creation! Camp Merkevarebygging

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.