Designmagasin
Designmagasin
Ridesportsenter

Equitorus

Ridesportsenter Equitorus er pålagt å oppfylle alle strenge sanitære og teknologiske krav til vedlikehold, trening og forberedelse av hester som konkurrerer på høyeste nivå. Komplekset har inneholdt hele infrastrukturen som er nødvendig for hesteeieres behov og fritidsbehov i løpet av fritiden. Det mest oppsiktsvekkende elementet i komplekset er den store innendørsarenaen som er laget av limte trekonstruksjoner og har et L-formet galleri med tilskuerseter og kafé. Objekt oppfattes som en kontrast i forhold til naturmiljø. Det virker som om noen hadde spredt en fargerik hjemmespunsmatte på bakken.

Prosjektnavn : Equitorus , Designernes navn : Polina Nozdracheva, Kundens navn : ALPN / Architectural laboratory of Polina Nozdracheva Ltd.

Equitorus  Ridesportsenter

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.