Designmagasin
Designmagasin
Se App

TTMM for Pebble

Se App TTMM er en 130 Watchfaces-kolleksjon dedikert for Pebble 2 smartwatch. Spesifikke modeller viser tid og dato, ukedag, trinn, aktivitetstid, avstand, temperatur og batteri- eller Bluetooth-status. Bruker kan tilpasse type informasjon og se ekstra data etter risting. TTMM Watchfaces er enkle, minimale og estetiske. Det er en kombinasjon av sifre og abstrakt infografikk perfekt for en robot-æra.

Prosjektnavn : TTMM for Pebble, Designernes navn : Albert Salamon, Kundens navn : TTMM.

TTMM for Pebble Se App

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.