Designmagasin
Designmagasin
Bokhylle

Amheba

Bokhylle Organisk bokhylle kalt Amheba er drevet av algoritme, som inneholder variable parametere og sett med regler. Begrepet topologisk optimalisering brukes til å lette strukturen. Takket være presis puslespilllogikk er det mulig å spalte og overføre den når som helst. Én person er i stand til å bære i stykker og sette sammen 2,5 meter lang struktur. Teknologi for digital fabrikasjon ble brukt til realisering. Hele prosessen ble bare kontrollert på datamaskiner. Teknisk dokumentasjon var ikke nødvendig. Data ble sendt til den 3-aksede CNC-maskinen. Resultatet av hele prosessen er lettvektet struktur.

Prosjektnavn : Amheba, Designernes navn : George Šmejkal, Kundens navn : Parametr Studio.

Amheba Bokhylle

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.