Designmagasin
Designmagasin
Nettsted

Upstox

Nettsted Upstox tidligere var datterselskapet til RKSV en online plattform for aksjehandel. Distinkte produkter designet for pro-handelsmenn og lekmann er en av de sterkeste USPene av Upstox sammen med sin plattform for frihandelslæring. Hele strategien og merkevaren ble konseptualisert i prosjekteringsfasen i Lollypops studio. Inngående konkurrenter, brukere og markedsundersøkelser hjalp til med å tilby løsninger som skapte diskret identitet for nettstedet. Designene ble gjort interaktive og intuitive med bruk av tilpassede illustrasjoner, animasjoner og ikoner som hjalp til med å bryte monotonien til datadrevet nettsted.

Prosjektnavn : Upstox, Designernes navn : Lollypop Design Studio, Kundens navn : Upstox.

Upstox Nettsted

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.