Designmagasin
Designmagasin
Prispresentasjon

Awards show

Prispresentasjon Denne festlige scenen ble designet med et unikt utseende og krevde fleksibiliteten til å presentere et musikkshow og flere forskjellige prispresentasjoner. Settene ble opplyst internt for å bidra til denne fleksibiliteten og inkluderte flygelementer som en del av settet som ble fløyet under showet. Dette var en presentasjon og årlig prisutdeling for en ideell organisasjon.

Prosjektnavn : Awards show, Designernes navn : Scientology Media Productions, Kundens navn : SMP Sets & Props.

Awards show Prispresentasjon

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.