Designmagasin
Designmagasin
Belysning

plUsminus

Belysning Et unikt armatur pluss at det kan roteres, flyttes, fjernes eller leveres armaturens funksjonelle elementer. Absolutt enhver person kan justere lampen etter eget skjønn og samle en skjerm eller belysning over baren, en luksuriøs lysekrone eller arbeidslampe, dekorativ installasjon eller gulvlampe. Materiale Glass, kobber, bronse personifiseringen av en fantastisk gjenstand. Ett element har en størrelse 500 x 50 x 50

Prosjektnavn : plUsminus, Designernes navn : Taras Zheltyshev, Kundens navn : TarasovDesign.

plUsminus Belysning

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.