Designmagasin
Designmagasin
Nettapplikasjon

Batchly

Nettapplikasjon Batchly SaaS-basert plattform gjør det mulig for Amazon Web Services (AWS) kunder å redusere kostnadene. Webappdesignen i produktet er unik og tiltalende, ettersom den gjør det mulig for brukeren å utføre forskjellige funksjoner fra et enkelt punkt uten å forlate siden og vurderer også å gi et fugleperspektiv av alle dataene som betyr noe for administratorene. Fokuset er også gitt når vi presenterer produktet gjennom nettstedet, og er designet for å kommunisere USP i løpet av de første 5 sekundene. Fargene som brukes her er levende, og ikoner og illustrasjoner hjelper deg med å gjøre nettstedet interaktivt.

Prosjektnavn : Batchly, Designernes navn : Lollypop Design Studio, Kundens navn : Batchly.

Batchly Nettapplikasjon

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Designlegenden om dagen

Legendariske designere og deres prisbelønte arbeider.

Design Legends er ekstremt kjente designere som gjør vår verden til et bedre sted med sine gode design. Oppdag legendariske designere og deres innovative produktdesign, originale kunstverk, kreativ arkitektur, fremragende motedesign og designstrategier. Nyt og utforsk originale designverk fra prisbelønte designere, kunstnere, arkitekter, innovatører og merker over hele verden. La deg inspirere av kreative design.