Designmagasin
Designmagasin
Paviljong

ResoNet Sinan Mansions

Paviljong ResoNet Pavilion er bestilt av Sinan Mansions i Shanghai for feiringen av det kinesiske nyttåret 2017. Den består av en midlertidig paviljong pluss et interaktivt LED-lys "resonet" festet i den indre overflaten. Den benytter seg av Low-Fi-teknikker for å visualisere resonansfrekvensene som er iboende i det naturlige miljøet, via interaksjonen mellom publikum og omgivende elementer som blir oppdaget av et LED-nett. Paviljongen lyser opp det offentlige riket som svar på vibrasjonsstimuli. Bortsett fra at besøkende kan komme for å gjøre vårfesten ønsker, kan den også brukes som en forestilling.

Prosjektnavn : ResoNet Sinan Mansions, Designernes navn : William Hailiang Chen, Kundens navn : Sinan Mansions.

ResoNet Sinan Mansions Paviljong

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.