Designmagasin
Designmagasin
Safrankvern

Crocu

Safrankvern Endre de gamle slipeteknikkene som å bruke en pestle for å øke ytelsen og gi herlig brukeropplevelse i et nytt produkt var designeren s mål. Crocu som safranfabrikk er hans anstrengelse for å oppnå resultater av de tre kulturelle, turistiske og naturlige aspektene ved sitt moderland Iran ved siden av tidtaking i tillegg til å redde kvaliteten og friskheten.

Prosjektnavn : Crocu, Designernes navn : Seyed Ilia Daneshpour, Kundens navn : CROCU.

Crocu Safrankvern

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.