Designmagasin
Designmagasin
Elektrisk Gitar

Eagle

Elektrisk Gitar Eagle presenterer et nytt elektrisk gitarkonsept basert på en lett, futuristisk og skulpturell design med et nytt formspråk inspirert av Streamline og de organiske designfilosofiene. Form og funksjon forenes i en hel enhet med balanserte proporsjoner, sammenvevd volum og elegante linjer med følelse av flyt og hastighet. Sannsynligvis en av de mest lette elektriske gitarene i det faktiske markedet.

Prosjektnavn : Eagle, Designernes navn : David Flores Loredo, Kundens navn : David Flores Loredo.

Eagle Elektrisk Gitar

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.