Designmagasin
Designmagasin
Logo

Meet Chuanchuan

Logo Flere restauranter begynner å servere Chuanchuan i Kina, en slags Sichuan-mat. De fleste av dem har ikke en ordentlig eller flink logo, som på en eller annen måte reduserer attraktiviteten til deres fantastiske mat. Imidlertid består denne logoen av to baserte grafikker, firkanter og trekanter, som står for forskjellige matvarer. Den generelle formen på denne logoen er en rundform, som symboliserer den varme gryten. Denne logoen er designet for å være enklere, for å være lettere å forstå og være mer enkel, noe som muligens kan tiltrekke flere kunder.

Prosjektnavn : Meet Chuanchuan , Designernes navn : Sitong Liu, Kundens navn : Kinpak brand group.

Meet Chuanchuan  Logo

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.