Designmagasin
Designmagasin
Firmagave

Yun Tea

Firmagave Denne te-samlingsdesignen inkluderer begrepet kinesiske dyrekretser og horoskoper med en tospråklig merkeidentitet, som hjelper til med å markedsføre denne kinesiske kulturelle tradisjonen for de verdensomspennende menneskene gjennom en annen tilnærming og tonetone. Den grafiske stilen til vestlig chinoiserie pilemønster er blitt manipulert med den østlige kinesiske papirskjærende dyrekretsen, som skaper en visuell identitet som er relatert til te og dyrekretsen heldig blomst.

Prosjektnavn : Yun Tea, Designernes navn : Jacky Cheung, Kundens navn : SharpMotion.

Yun Tea Firmagave

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.