Designmagasin
Designmagasin
Se

Sorriso

Se "Sorriso" se liker å se smilet ditt! Du må smile til denne sen så blir smilet ditt skannet, mellomgulvet åpnes, og sesiktet viser tiden for deg. LCD-skjermen, som er lagt i hendene, viser deg forskjellige bilder så snart membranen åpnes. Som du fant ut, inkluderer “Sorriso” en LCD-skjerm og en smil-gjenkjennelsessensor og en membranbrettmekanisme. Slagordet til denne sen er "Vær lykkelig i hvert øyeblikk i livet ditt".

Prosjektnavn : Sorriso, Designernes navn : Mehrdad Khorsandi, Kundens navn : Mehr Design.

Sorriso Se

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.