Designmagasin
Designmagasin
Polstrede Akustiske Paneler

University of Melbourne - Arts West

Polstrede Akustiske Paneler Vår oppgave var å levere og installere et mangfold av tekstilindpakede akustiske paneler med forskjellige størrelser, vinkler og former. Opprinnelige prototyper så endringer i både design og fysiske virkemidler for å installere og henge disse panelene fra vegger, tak og undersiden av trappetrinnene. Det var på dette tidspunktet vi innså at de nåværende proprietære hengesystemene for takplater ikke var dekkende for våre behov, og vi designet våre egne.

Prosjektnavn : University of Melbourne - Arts West , Designernes navn : Peter Rattle for CUS (Vic) Pty Ltd, Kundens navn : Commercial Upholstery Solutions (Vic) Pty Ltd.

University of Melbourne - Arts West  Polstrede Akustiske Paneler

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.