Designmagasin
Designmagasin
Logo

Vrossis

Logo Hovedprinsipp for designen kom fra det greske gamle ordet Vrossis som betyr nærende. Kosmetikk gir næring til huden, kjemikalier gjør det ikke. For å overtale optisk klienter om at det hele dreier seg om urtekosmetikkblad ble det lagt til i den første bokstaven V. En omforming bør gjøres i store bokstaver V til noe som stimulerer mer øyet. Så '' kronen til kongebien '' til en V-form resulterte. Ulike farger som brukes til å understreke serien. Blå farge for fuktighetsgivende etc.

Prosjektnavn : Vrossis, Designernes navn : Vrossis, Kundens navn : Vrossis.

Vrossis Logo

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.