Designmagasin
Designmagasin
Kafé

Hunters Roots

Kafé Som et svar på en kort for en moderne, ren estetikk, ble det laget et interiør inspirert av fruktkasser av tre brukt i abstrakt form. Kassene fyller mellomrommene og skaper en oppslukende, nesten hulelignende skulpturell form, men likevel en som er produsert av enkle og rette geometriske former. Resultatet er en ren og kontrollert romlig opplevelse. Den smarte designen maksimerer også den begrensede plassen ved å gjøre praktiske inventar om til dekorative funksjoner. Lysene, skapene og hyllene bidrar til designkonseptet og det skulpturelle visuelle.

Prosjektnavn : Hunters Roots, Designernes navn : Kei Kitayama, Kundens navn : Hunters' Roots.

Hunters Roots Kafé

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.