Designmagasin
Designmagasin
Godteriemballasje

5 Principles

Godteriemballasje The 5 Principles er en serie morsomme og uvanlige godteripakker med en vri. Det stammer fra selve den moderne popkulturen, hovedsakelig internettpopkulturen og internettmemene. Hver pakkedesign inkluderer en enkelt gjenkjennelig karakter, som folk kan forholde seg til (Muscle Man, the Cat, the Lovers and so on), og en serie med 5 korte inspirerende eller morsomme sitater om ham (derav navnet - 5 prinsipper). Mange sitater har også noen popkulturelle referanser i seg. Den er enkel i produksjonen, men likevel visuelt unik emballasje, og den er enkel å utvide som serie

Prosjektnavn : 5 Principles, Designernes navn : Anton Shlyonkin, Kundens navn : Tasty Help.

5 Principles Godteriemballasje

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.