Designmagasin
Designmagasin
Håndpresse

Kwik Set

Håndpresse Multi Purpose Leather Hand Press er en intuitiv, universelt designet maskin som forenkler livene til hverdagslige lærhåndverkere og får mest mulig ut av den lille plassen din. Det gjør det mulig for brukere å klippe skinn, printe / prege design og stille inn maskinvare med 20 pluss tilpassede matriser og adaptere. Denne plattformen er designet fra grunnen av som et klasseledende produkt.

Prosjektnavn : Kwik Set, Designernes navn : Erik Christopher DeMelo, Kundens navn : IVAN Leathercraft Co. LTD.

Kwik Set Håndpresse

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.